Soundwave Flo

soundwave flo 6

Soundwave Flo er designet av Karim Rashid. Karim Rashid har en sterk følelse for interiørdesign fordi han har jobbet med mange slike prosjekter. Det spesielle med Flo som produkt design, i følge Karim, er at det kombinerer interiør med kunst og samtidig skaper et bedre miljø for den enkelte.

"Med hjälp av formatet, materialet, färgen, mönstret, strukturen, linjerna, volymen, den plana ytan och kompositionen har jag velat åskådliggöra det binära talsystemet och ljudvågorna för att skapa en ny och extremt funktionell utsmyckning, som både tidsmässigt och estetiskt går ihop med vår nya värld som är så rik på intryck – där ljudet kan flöda." /Karim Rashid.

Karim skapte Flo inspirert av lydbølger og digitale data. Han hevder at moderne mennesker lever mentalt i en svært digital verden, og vi må veie det opp med eksperimentell design i den fysiske verden for å skape balanse. Panelene kan være plassert sammen eller spres på forskjellige måter. Horisontalt plasserte gir de assosiasjoner til vannet, og vertikalt fører de tankene til lydbølger.