DEKO BK - Tradisjonelle brannkarmer

IMG 0235DEKO BK er brannklassifiserte glasspartier som kan bygges inn enten som enkeltstående glasspartier eller som hele glassvegger. Systemet kan bygges sammen med våre klassifiserte systemer og glassvegger samt dører, men også med andre veggtyper, som f.eks. betongvegger, murvegger og vanlige gipsvegger.

DEKO BK-systemet er basert på en aluminiumsprofil med en hard kjerne av brannsikkert materiale. Konstruksjonen sikrer at karmen er sterk, stabil, uten knaster og med elegante, rette linjer.

Brannkarmen leveres som standard i hvit eller naturanodisert aluminium, men kan også pulverlakkeres i andre farger etter ønske. Karmen leveres i varierende bredder fra 93mm til 230mm, avhengig av hvilken veggtype den monteres i.

Brannglasset festes med pulverlakkerte metallprofiler som klipses på karmen uten synlige skruer. Brannglassets tykkelse varierer fra 7mm til 24mm, avhengig av brannkrav.

Til våre karmer er det utviklet et snap-on rammesystem i aluminium, som sikrer en elegant avslutning mot tilstøtende vegger uten synlige skruer.

 

button email 1.1

button call 1.1