DEKO FG Fast - Fullglassvegger for hurtig montering

FG FastDEKO FG Fast bygger på samme idé og filosofi som våre populære DEKO FG fullglassvegger - med minimalistiske look, smale naturanodiserte aluminiumprofiler og 1-lags glasselementer i full høyde. Forskjellen på de to veggene er at DEKO FG Fast leveres med glasselementer i faste modulmål og med standarddører – alle øvrige komponenter til glasveggen kommer fra DEKO FG.

DEKO FG Fast kan oppføres som hele vegger eller som glasspartier i en eksisterende vegg og sammenbygges med våre andre produkter –  glassveggen kan også bygges sammen med vanlige gipsvegger samt mur- og betongvegger. Dette gir enorm fleksibilitet til moderne prosjekter. 

Komponentene til DEKO FG Fast glasveggen er like og i standardmål, er det kun minimal spesialtilpasning på byggeplassen, vi ser også meget god utnyttelse av materialene – en stor fordel, når det skal gå fort, eller når der bygges om i eksisterende miljøer.

Glasselementer og komponenter til DEKO FG Fast glassveggen er lagervarer og kan vi levere et kvalitetsprodukt til en attraktiv pris veldig raskt. Dette er en populær vegg for store og små prosjekter. Indunor hjelper gjerne med prisoverslag eller befaring - helt gratis. 

 

button email 1.1

 

button call 1.1