DEKO FG Fast - Dører

BMC 02Glass– og massivdører
Det er fritt valg mellom våre lydtette helglassdører og våre massivdører i tre. Begge dørtyper leveres i format 9 x 21 M eller 10 x 21 M og monteres i våre slanke og formstabile aluminiumkarmer.

Helglassdører
DEKO FG Fast helglasdører er laget i 10mm herdet glass med 3 hengsler, låsekasse og dørhåndtak. Topp kvalitet fra en dansk leverandør. Helglassdøren kan også leveres med en tetningsskinne montert nederst på døren for å oppnå en forbedret lydreduksjon. 

Glassdøren kan monteres med L- eller U-formet dørhåndtak og Studio eller Atelier låsekasse uten lås. Begge låsekasser finnes også i utgaver, som er forberedt til sylinderlås.

Alle dørhåndtak, hengsler og låsekasser til helglasdøren er utført i naturanodiseret aluminium, så de matcher de øvrige profiler i DEKO FG Fast glassveggen.

Massivdører
Massivdørene fås i fargene hvit, lys grå eller antracitgrå – alle i standardglans. Massivdørene med 40 mm dører har 3 hengsler og har som standard innebygget låsekasse, som er forberedt til sylinderlås. Massivdørene kan monteres med flere forskellige typer dørhåndtak.

 

button email 1.1

button call 1.1