DEKO FG - Glasset

DSC9591
DEKO FG
er tynne, 1-lags glasselementer hvor det som standard benyttes 10, 12 eller 17mm herdet, klart sikkerhetsglass, men det er mulig å velge andre glasstyper, som f.eks. farget, mattert og laminert glass eller spesielle brann- og lydglass. Glasselementene produseres individuelt til hver oppgave. De endelige modulstørrelsene og glasstykkelsene avhenger bl.a. av vegghøyde og elementenes vekt.

DEKO FG glasselementer strekker seg i full høyde fra gulv til tak og avsluttes med slanke og elegante aluminiumsprofiler. Til kontakten mellom glass og profiler mot tak og gulv benyttes prefabrikkert fugebånd som gir et penere og mer ensartet uttrykk enn tradisjonell silikonfugemasse.

De loddrette samlingene mellom glassene kan utføres og kombineres på tre forskjellige måter: med profilsamling, fugesamling eller åpen samling.

Profilsamling
Profilsamlingen utføres med en 20 mm bred aluminiumsprofil som monteres med myke tetningsbånd. Samme profiltype benyttes til hjørner og T-samlinger. Profilsamlingen bidrar til å gi veggen en lett og elegant markering. Alle profiler leveres som standard i naturanodisert aluminium, men kan også pulverlakkeres i andre farger.

Fugesamling
Ved fugesamling anvendes et 3 mm prefabrikkert, klart silikonfugebånd til samling av glassene for både de rette flatene og T-samlingene. Fugebåndet bidrar til å sikre en minimal, pen og presis samling av glasselementene.

Åpen samling
Ved en åpen samling skjer det ingen mekanisk sammenbygging av de enkelte glasselementene, de står i stedet med 3-5 mm mellomrom. I overensstemmelse med vår produktfilosofi medfører alle samlingsmetodene at veggen lett kan demonteres og endres ved nye innredningsbehov.

 

button email 1.1

button call 1.1