DEKO GV - 2-lags glassvegg

MG 0117Det er en utbredt enighet om at dagslys skaper trivsel og arbeidsglede, og at et høyt støynivå er forstyrrende for både arbeidsmiljø og konsentrasjon.DEKO GV gir full fleksibilitet fordi glasselementenes unike stolpekonstruksjon både kan oppføres som en hel glassvegg eller kombineres med innebygde felt i f.eks. gips, tre eller med de tilhørende dørene.I tillegg kan DEKO GV bygges inn som enkeltstående glasspartier i bl.a. gips- og betongvegger.

Stolpekonstruksjonen gir også mulighet for fritt å velge mellom vannrette eller loddrette modulforløp, hvor sprossenes hulrom kan benyttes til å trekke ledninger til kontakter og lignende.

Glasselementer er montert med smale og elegante 35 mm aluminiumsprosser som gir høy transparens og letthet i veggens overordnede design. Fargen på sprossen er standard hvit eller naturanodisert aluminium, men kan også leveres pulverlakkert i andre farger.

For å gi DEKO GV den perfekte overflatefinishen kan sprossene utføres enten med en heldekkende aluminiumprofil eller en U-formet pyntelist i samme farge som sprossen eller i en kontrastfarge.

DEKO GV setter med sine strenge linjer sitt individuelle preg på veggens designmessige helhet. Denne veggen er en favoritt blant arkitekter og anbefales av Indunor.

 

button email 1.1

button call 1.1