Tilleggsprodukter

Indunor ønsker å være entreprenørens førstevalg som samarbeidspartner innenfor glass- og systeminnredning. Derfor skal vi tilby de løsninger som til enhver tid etterspørres fra markedet.

Nedenfor finner du våre tilleggsprodukter til vårt standardsortiment:

Hyller:
Disse er tilpasset våre DEKO PV systemvegger. Hyllene hektes enkelt i opphengsskinner som skrues inn i "hatteprofilene". Lengden på hyllene er tilpasset modulbreddene og finnes med ulike sidevegger og bokstøtter.

Våre systemhyller er perfekt for de som ønsker en fleksibel løsning for oppbevaring av permer, bøker etc.

Dekor/folie:
Alle våre glassvegger kan folieres, og spesielt våre DEKO Fullglassvegger egner seg godt til dekor. Vi tilbyr både levering og montering av folie, både som frostet folie og folie med farg eller bildeprint. Bestill foliering med ditt eget design og la bedriftens farger og profil sette preg på lokalene.

C1R1969 1

 

Glass med print:

Muligheten med glass er mange, få glasset levert med ditt bilde eller design printet/farget i selve glasset.
Dette lar bedrifter slippe kreativiten løs og skape sine drømmeprosjekter.
(BILDE)

Farget glass:
For mange lokaler er det fint å slippe lyset inn, men fremdeles ivareta noe diskresjon. Da kan det være fint å la farget glass gjøre jobben. Glass med farge er lar lyset slippe inn, men hindre til dels innsyn. Dette er også en fin mulighet til å skape en ønsket stemning eller skille ulike soner fra hverandre i mer åpne miljøer.
(Bilde)

 

Alulister:
Våre DEKO FG Fullglassvegger har profiler i natureloksert aluminium. Derfor har vi også egne lister i natureloksert aluminium som kan erstatte vanlig listverk for å skape et mer helhetlig inntrykk.

DEKO Doors Arbejdstilsynet
Listene er slanke moderne slik som glassprofilene. De kan også lakkeres i ønsket RAL farge for at de skal tilpasses dine lokaler mest mulig.

Se vårt utvalg av veggløsninger i dag og ta kontakt: