DEKO FV2 Foldevegg i dobbeltlags glass

bnnr14 715x460 notext

FV2 Foldevegg i dobbeltlags glass 47 dB! 

Dobbeltglass-foldeveggen er en eksklusiv nyvinning og tilfører lokaler innovasjon, lys og åpenhet samtidig med, at den har en lydreduksjon på Rw 47 dB.
Foldeveggen produseres individuelt til hvert prosjekt og etter kundens ønsker – med hensyn til dimensjoner og elementstørrelser. Foldeveggen kan utføres som enkelt- eller dobbeltfløyet vegg, som samles på midten.

FV2 Glass B1

Selve foldeveggen er bygget på en unik konstruksjon av aluminiumsprofiler og laminerte glass/lydglass – komponenter, som tilsammen gir hele 47 dB lydreduksjon og maksimalt glassareal. Aluminiumsprofiler omkring veggelementer utføres i natureloksert aluminium, men kan leveres i andre farger etter ønske. Foldeveggen utføres gulvkjørende og lasten fra veggen overføres således til gulvkonstruksjonen.
De justerbare tilslutningsprofiler som stter i sidene sikrer enkel montering og opptar lett eventuelle skjevheter. Tilslutningsprofiler i topp og sider leveres som standard i hvit, men kan også leveres i andre farger etter ønske.

FV2 Glass top

Deinnebygde paskvillåsene, låser og åpner lett foldeveggen.
Uansett om foldeveggen utføres som enkelt- eller dobbeltfløyet, så fungerer det siste elementet som gående dør og er som standard montert med kulelås og grep i rustfrit stål.

FV2 news

 

button email 1.1

 

button call 1.1

 

Se vårt utvalg av veggløsninger i dag og ta kontakt: